24098777 1853462351361255 1535598801 nMladi perspektivni Brotnjak Ante Prusina najefikasniji je igrač NK Široki Brijeg ove polusezone u međužupanijskoj ligi početnika koja obuhvaća dvije županije ZHŽ I HBŽ. Sa 15 postignutih pogodaka u 12 kola , Ante je   čak u 10 kola bio strijelac.Posebno treba istaknuti utakmice protiv Troglava iz Livna i Sloge iz Ljubuškog gdje je u obje utakmice zabio " HAT - TRICK "....Po prikazanoj , sjajnoj igri koju ovaj mladi igrač pruža sigurno ga čeka još bolji nastavak kako sjajnih poteza tako i  pogodaka u drugoj polusezoni .Neminovno je da ovaj igrač svojim igrama pokazuje da je među najboljim igračima lige ,kao što je i njegov otac bio 90-ih godina.

O Anti sve pohvale imai njegov trener, Ivan Kvesić, koji je kazao:

"Ante je perspektivan i odličan, polivalentan igrač kod kojeg se vidi da već u svojim godinama ima odličan smisao za igru, što je za mene kao trenera najbitnije u nogometu. Posjeduje odličan osjećaj za pogodak što se vidi po ljestvici strijelaca lige gdje se nalazi na 1.mjestu. Svojim fizičkim predispozicijama i radinošću na terenu daje sigurnost cijeloj ekipi i ako bude i dalje nastavio i bio ozbiljan, ponizan i skroman kao do sad te pristupao ozbiljno treninzima , bit će ozbiljan i bitan igrač u svim našim omladinskim kategorijama. Bude li i sportske sreće, iskreno se nadam da će obući i dres našeg prvog tima sa Pecare.Iznad svega Ante je odličan momak."

Fotografija tjedna 24098777 1853462351361255 1535598801 n

 

 medjugorje-info

 

Rekli su o portalu

Iznimno mi je drago što se netko iz naše općine dosjetio da pokrene športski portal, jer će se na taj način dati više prostora "malim" sportovima i sportašima koji ostvaruju vrhunske rezultate... Zahvaljujem ljudima koji su došli na ovu ideju i nadam se da će isti primjećivati male sportove i njegove sportaše. Želim im puno uspjeha u radu!

Mate Odak, karatist

Iz povijesti sporta

Jigoro Kano je bio osnivač juda