kk hercegovina citluk ivankovoNa Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste, broćanski karatisti osvojili su dvije srebrne i dvije brončane medalje.

Srebrne medalje na spomenutom prvenstvu osvojili su Josip Planinić i Barbara Grgić (KK Brotnjo), dok su Ivan Niko Prusina i Patricija Prga (KK Hercegovina) osvojili brončane medalje.

Josip Planinić osvojio je srebro u teškoj kategoriji +57 kg za mlađe kadete. Na putu do medalje Planinić je imao pet borbi. U kategoriji mlađe kadetkinje -55 kg Barbara Grgić je nakon četiri meča osvojila srebrnu medalju.Nastupajući u kategoriji mlađi kadeti -45 kg u konkurenciji 23 natjecatelja, Ivan Niko Prusina osvojio je broncu. Prusina je broncu osvojio nakon četiri meča.
Jedan meč više od Prusine na Prvenstvu Hrvatske u Ivankovu imala je Patricija Prga. Prga je u konkurenciji 19 natjecateljica osvojila broncu u kategoriji učenice -32 kg, priopćeno je.

Fotografija tjedna 18765263 10211810203403116 1852649204 o

 

 medjugorje-info

 

Rekli su o portalu

Iznimno mi je drago što se netko iz naše općine dosjetio da pokrene športski portal, jer će se na taj način dati više prostora "malim" sportovima i sportašima koji ostvaruju vrhunske rezultate... Zahvaljujem ljudima koji su došli na ovu ideju i nadam se da će isti primjećivati male sportove i njegove sportaše. Želim im puno uspjeha u radu!

Mate Odak, karatist

Iz povijesti sporta

Ukrajinska gimnastičarka Larisa Latinjina najuspješnija je olimpijka u povijesti s 18 osvojenih medalja